ro

Bubble Parade Alba Iulia

Detalii

Data si timp Mai 28 '17, 17:00
Locatie
Cinema Dacia Alba Iuia
Creator Sebastian Baesan

Cine participa

Sebastian Baesan

Descriere

Bubble Parade Alba IuliaVa invitam in 28 mai la o parada neconventionala a baloanelor de sapun prin care exprimam bucuria, atitudinea pozitiva si incluziunea in comunitatea noastra.

Participarea la parada va costa un zambet sincer si primiti in schimb o multime de baloane de sapun si distractie garantata!
Afla mai multe despre eveniment: bubbleparade.org

INSTAGRAM: @globalbubbleparade
TWITTER: @bubbleparade

"Ce este Bubble parade?"
Bubble parade este o miscare internationala care promoveaza fericirea si bucuria ca si atitudine zi de zi, nu ca si destinatie, unind oamenii intr-o parada vesela a baloanelor de sapun.

Menita sa promoveze diversitatea si interactiunea pozitiva in cadrul comunitatilor, Global Bubble Parade este gandita si raspandita de 100happydays Foundation.

Bubble Parade este un eveniment global - la nivel local, in multe orase din lume, se vor organiza mai multe Bubble Parades. Anul trecut mai mult de 80 de orase au participat la acest eveniment. Esti pregatit sa ni te alaturi?

"Cum pot participa? Am nevoie de bilet? Ce trebuie sa aduc?"
Bubble Parade este un eveniment gratuit - tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia, sa iti inviti prietenii si sa aduci multa buna dispozitie si baloane de sapun la parada din 28 mai.

Esti liber sa-ti aduci propriile materiale pe care sa le folosesti la parada si care sa promoveze bunatatea, pozitivismul si incluziunea comunitara.

"Nu pot sa particip in acest oras!"

Daca nu poti participa in acest oras, verifica grupul nostru de facebook pentru a vedea daca se organizeaza Bubble Parade intr-un oras din apropierea ta. Daca nu gasesti, ce-ar fi sa organizezi chiar tu o parada? Vei avea ocazia sa participi la organizarea unui eveniment global, pe scara larga si in plus sa contribui la o initiativa cu o simbolistica puternica! Echipa noastra centrala te va ghida pe parcurs si iti va pune la dispozitie cel mai recent kit pentru gazdele bubble parade. Ai nevoie doar de o atitudine vesela si de scopul de a-i face pe oameni sa zambeasca! Viziteaza site-ul nostru si aplica!

Posteaza pozele tale cu hashtag-urile #globalbubbleparade si#bubbleparadeAlbaIulia pe Instagram, Facebook and Twitter!

Comentarii

Fara comentarii
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga comentarii